Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στα πέναλτι η πρόκριση για Παναιτωλικό – “Ήρωας” ο Τζενάμο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Στο 20ο πέναλτι κρίθηκε η αναμέτρηση στο AEL FC Arena με τον Παναιτωλικό να παίρνει την νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος επί της Λάρισας. Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Τζενάμο, που πέτυχε το δέκατο πέναλτι και απέκρουσε το αντίστοιχο του έτερου πορτιέρο Σωτηρίου.
Το παιχνίδι διεξήχθη υπό συνεχή βροχή στο “ΑΕΛ FC Arena” που φιλοξένησε περίπου 6000 οπαδούς των γηπεδούχων αλλά και τον φερόμενο νέο επενδυτή της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ανδρέα Πάτση που ήταν σε σουίτα μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Πηλαδάκη.
 
Τόσο στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όσο και στον έξτρα χρόνο, οι δυο ομάδες έμειναν στο “μηδέν”, χάνοντας όμως σημαντικές ευκαιρίες.
 
Απ’ την μεριά της, η Λάρισα διαμαρτύρεται για δυο πέναλτι στους Τσιμπάμπα και Ζεκίνια.
 
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι εκεί οι παίκτες των δύο ομάδων ξέχασαν να αστοχήσουν, όμως μοιραίος στάθηκε ο τερματοφύλακας της Λάρισας, Σωτηρίου, ο οποίος έχασε το ενδέκατο πέναλτι και η πρόκριση πήγε στην πλευρά του Αγρινίου
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
 
Λάρισα (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ταλ, Ααράμπ, Χατζής, Πλιάγκας (71′ Σαϊτιώτης), Κατσιαρός, Βούζας (100′ Χασομέρης), Μπόα Μόρτε (35′ Σεσίνια), Τσιμπάμπα, Ζεκίνια.
 
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Κούσας, Ετζενγκουελέ, Άντι (91′ Αναστασιάδης), Μητρόπουλος, Μουμίν (59′ Καραμαλίκης), Ρότσα, Μπουμάλ (60′ Καμαρά), Θεοδωρίδης, Χαριστέας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε