Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στα πλάνα του Βαλβέρδε για την Τούμπα ο Καζίμ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Παρά τις λιγοστές μέρες παρουσίας του στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ο Καζίμ Ρίτσαρντς βάζει σοβαρή υποψηφιότητα να αγωνιστεί στην Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει αφήσει ως τώρα στον Ολυμπιακό ο Καζίμ Ρίτσαρντς, όχι μόνο με τη φόρμα στην οποία βρίσκεται, αλλά κυρίως με το κέφι που έχει στις πρώτες του στιγμές στους “ερυθρόλευκους”.
 
Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας και δεν αποκλείεται στην Τούμπα να κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.
 
Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τεράστιας σημασίας για τους “ερυθρόλευκους” στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Γι αυτό και ο Ερνέστο Βαλβέρδε καταστρώνει τα πλάνα του συμπεριλαμβάνοντας σε αυτά τον Καζίμ, όπως γράφει η εφημερίδα “Πρωταθλητής”.
 
Αρχικά ο Τούρκος ήταν να αποχωρήσει για την πατρίδα του, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και στη συνέχεια να έρθει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας του ζήτησε να μείνει καθώς τον υπολογίζει για τη βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε