Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στα Τρίκαλα ο Παυλής

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η νεοφώτιστη ομάδα της ΄Β Εθνικής απέκτησε με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ τον νεαρό επιθετικό Μιχάλη Παυλή.

Ο Μιχάλης Παυλής θα συνεχίσει την καριέρα του στα Τρίκαλα, ώστε να βρει τον χρόνο συμμετοχής που δεν θα είχε στην ΑΕΚ με τους Τζιμπούρ, Μπλάνκο και Λυμπερόπουλο να δεσπόζουν στην επιθετική γραμμή της ομάδας.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Παυλή, (22/9/1989) , ο οποίος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ για 1 χρόνο.

Ο Παυλής γεννήθηκε στην πρωτεύουσα του νομού Λέσβου, Μυτιλήνη, έχει ύψος 170 εκ και βάρος 65 κιλά. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην γενέτειρά του και συγκεκριμένα στον Αετό Λουτρών και η καριέρα του στην ΑΕΚ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής και την περίοδο 2006/07 αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας Νέων.

Το καλοκαίρι του 2007 έλαβε μέρος στην προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας της ΑΕΚ. Ο Παυλής είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας ενώ έχει διατελέσει διεθνής και με την Εθνική Νέων”.

Ο 21χρονος επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις του τόνισε: “Είμαι ευχαριστημένος από την ευτυχή κατάληξη που είχε το θέμα. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Από ότι είδα διαθέτουμε ένα αξιόλογο ρόστερ και πιστεύω πως όλα θα πάμε καλά αν δουλέψουμε σκληρά. Θεωρώ επίσης ότι η στήριξη των Τρικαλινών φιλάθλων θα είναι δεδομένη”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε