Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σταφυλλίδης: Να μην υποτιμήσουμε τον Ολυμπιακό!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αισιόδοξος πως η ομάδα του θα πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο novasports.gr:

– Σας κόστισε αυτή η ήττα;
«Εντάξει μετά από κάθε ήττα, με όποιον αντίπαλο κι αν είναι αυτός, υπάρχει μια στεναχώρια αλλά, εντάξει, περνάνε οι ημέρες, πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι τώρα με τον Ολυμπιακό κι αυτό θα κάνουμε».

– Εχεις μέσα σου το φόβο ενδεχομένως το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής ότι μπορεί να σας επηρεάσει και στη συνέχεια, ειδικά στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;

«Οχι, όπως έχω πει κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη».

– Σε ποια κατάσταση βρίσκεστε πλέον;

«Η ομάδα φαίνεται αρκετά καλά, όσο πλησιάζει το παιχνίδι είμαστε ακόμα καλύτερα και πιστεύω ότι θα μπούμε πιο καλά από ότι με τον Παναθηναϊκό».

– Σε προσωπικό επίπεδο, έχεις αρχίσει και παίρνεις περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ξεκινάς ως βασικός στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Πως σε κάνει να νιώθεις, αν διαφοροποιεί κάτι σε σχέση με το τι βίωνες νωρίτερα;

«Οχι, το ίδιο είναι είτε παίζεις αλλαγή είτε ξεκινάς σ ένα παιχνίδι πρέπει να τα δίνεις όλα. Εντάξει, μου έδωσε ο προπονητής την ευκαιρία στα τελευταία παιχνίδια να ξεκινάω στο αρχικό σχήμα και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

– Την Κυριακή, στο γήπεδο της Τούμπας, κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, τι χρειάζεστε, πως πρέπει να λειτουργήσετε προκειμένου να πάρετε αυτό το οποίο θέλετε;

«Πρώτα από όλα πιστεύω ότι σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είσαι παθιασμένος, να μπεις δυνατά στο ματς κι από εκεί και πέρα σίγουρα κι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να τον υποτιμήσουμε. Θέλουμε και τον παράγοντα τύχη μαζί μας, αλλά πιστεύω ότι αν κάνουμε κάποια από αυτά που μπορούμε πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθουμε».

– Απέναντί σας – πιθανόν – να βρείτε κι έναν παλιό γνώριμο, τον Πάμπλο Κοντρέρας. Οι σκέψεις σας;

«Κοιτάξτε να δείτε δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό. Κάθε ποδοσφαιριστής κοιτάζει την καριέρα του, τι να σας πω; Εκρινε καλό να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, μακάρι να του πάνε όλα καλά».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε