Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Σταντάρ Λιέγης – Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Μπεργκ και Κουτρουμπή

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Χωρίς τους δυο ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σταντάρ Λιέγης.

Ο Μάρκους Μπεργκ ταλαιπωρείται από ίωση τις δύο τελευταίες ημέρες και προτιμήθηκε να μην προπονηθεί για να μην επιβαρυνθεί ο οργανισμός του. Στους “πράσινους” όμως επικρατεί σιγουριά πως ο Σουηδός επιθετικός θα παίξει κόντρα στη Σταντάρ.

Σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο Έλληνας αμυντικός ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και μάλιστα δεν έμεινε καν στο γήπεδο, αλλά πήγε στο ξενοδοχείο. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία πως και ο 25χρονος αμυντικός -με την κατάλληλη αγωγή- θα είναι διαθέσιμος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους Βέλγους, που θα διεξαχθεί στο “Μορίς Ντουφράσ”» για την τρίτη αγωνιστική του UEFA Europa League.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Mέστο, Μολέντο, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Χουλτ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε