Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στάση… Αγρίνιο – Γλίτωσε την ήττα στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, όμως παρά το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο λιγότερο κατάφερε να μην ηττηθεί χάρη στο γκολ του Τοτσέ στυις καθυστερήσεις. Πρόβλημα με Μπουμσόνγκ.

Το LIVE του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα το ματς και απείλησε μόλις στο 8ο λεπτό όταν ο Μπλάζιτς έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Κλέιτον. Οι γηπεδούχοι σταδιακά ισορρόπησαν, όμως επιχείρησαν να βρουν δίχτυα μόνο με κάποια μακρινά σουτ από Καμαρά και Μπουμάλ. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Μπλάζιτς αντέδρασε και πάλι σωστά στο σουτ του Καραγκούνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι μπήκαν και πάλι καλύτερα με τον Κλέιτον να σουτάρει και τον Μπλάζιτς να διώχνει εντυπωσιακά. Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο ματς. Στο 63΄ο Ρότσα βρήκε με εξαιρετική κάθετη πάσα τον Καμαρά ο οποίος αφού πέρασε και τον Καπίνο πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πιέσει, όμως στο 78ο λεπτό έχασε τον Μπουμσόνγκ με τραυματισμό και αναγκάστηκε να παίξει στο υπόλοιπο του ματς με παίκτη λιγότερο. Παρόλαυτα έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 86΄όταν ο Τοτσέ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπλάζιτς. Ο Ισπανός επιθετικός πήρε… εκδίκηση στο 93΄όταν μετά την εξαιρετική κάθετη πάσα του Κλέιτον έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έσωσε την πατρίδα για την ομάδα του.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές):
 Μπλάζιτς. Μουμίν (69′ Κούσας), Ρότσα, Μπουμάλ, Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης (85′ Πασάς), Σιόντης (64′ Παλαιολόγος), Άντι, Καμαρά.
 
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα)
: Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ζέκα (67′ Μαρίνος), Σιμάο, Βύντρα, Καραγκούνης (58′ Πετρόπουλος), Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Μαυρίας, Κλέιτον.

Έξαλλος με τον Βοσκάκη ο Φερέιρα!


Κάταγμα ο Μπουμσόνγκ – “Καίγεται” για στόπερ ο Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε