Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στάζει μέλι για τους παίκτες του ο Μπαρτζώκας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες τονίζοντας πως είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματίες.

“Το σημαντικότερο κομμάτι στο βουνό ήταν ότι δεν είχαμε τραυματισμούς. Στην προετοιμασία αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο και γι’ αυτό και μόνο το πρόσημο από τη δουλειά ως τώρα είναι θετικό. Ξεκινάμε τα φιλικά και μας βοηθά πολύ το γεγονός ότι τα περισσότερα παιδιά έχουν μείνει στο ρόστερ. Η ομάδα προοδεύει πολύ πιο γρήγορα λόγω της ομοιογένειας και της χημείας που υπάρχει, βγάζει πιο εύκολα την… ύλη και είναι σημαντικό ότι και τα δυο νέα παιδιά έχουν γίνει ένα με την ομάδα πολύ γρήγορα”, σχολίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε:

“Διαλέξαμε πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια γιατί θέλουμε να δούμε τις αδυναμίες μας μέσα απ’ αυτά και να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτές. Τα πολλά ταξίδια θα παίξουν ρόλο στο να συνηθίσουν τα παιδιά τη διαδικασία της φετινής Ευρωλίγκα που έχει ακόμα περισσότερα δυνατά παιχνίδια αλλά και ταξίδια. Τα παιδιά είναι συνειδητοποιημένα στο ότι έχουν μια πολύ δύσκολη χρονιά μπροστά τους και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματίες αφού πιέζουν τους εαυτούς τους στα όρια”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε