Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Στέλνουν Γκέντο στον Παναθηναϊκό! – Δείτε βίντεο

Η ονοματολογία καλά κρατεί στον Παναθηναϊκό. Μετά τους Βιέιρα και Ροντρίγκεζ από την Πορτογαλία, δημοσίευμα από την Σαουδική Αραβία εμφανίζει τους “πράσινους” έτοιμους να καταθέσουν πρόταση για τον διεθνή Αιγύπτιο επιθετικό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Μοχάμεντ Ναγκί ή Γκέντο είναι 26 ετών και αγωνίζεται στην Αλ Αχλί. Παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και φέτος σε 10 ματς έχει σκοράρει 9 φορές ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο.
 
Ο Γκέντο αποτελεί σημαντική μονάδα της Εθνικής Αιγύπτου τα τελευταία χρόνια και είχε συμβάλει τα μέγιστα στην κατάκτηση του τελευταίου κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη, ο Γκέντο περιμένει πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του, Αχμέντ Σβέιλεμ υποστήριξε στην αραβική έκδοση του «Goal.com» πως ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αποχωρήσει από τη χώρα του και να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Και όπως ισχυρίζεται ο Σβέιλεμ περιμένει τον Παναθηναϊκό να κινηθεί και επίσημα τον Γενάρη για την απόκτηση του πελάτη του.
 
Δείτε το γκολ που είχε πετύχει ο Γκέντο απέναντι στο Μάλι

Βιέιρα: Φωνάξτε με να υπογράψω

Λέτο: Δεν με νοιάζει να σκοράρω, θέλω τη νίκη στο ντέρμπι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε