Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Στέλνουν Ζοκορά στον Πειραιά!

ΦΩΤΟ REUTERS.
Ο Ιβοριανός μέσος που δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν από την Σεβίλλη αποτελεί στόχο των “ερυθρόλευκων” σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα. Βαλβέρδε: “Πρέπει να νικήσουμε τον Εργοτέλη”.

Ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού, όπως και οι συμπατριώτες του Αρούνα Κονέ και Εντρί Ρομπαρίκ αναμένεται να αποτελέσουν “παρελθόν” το καλοκαίρι από την ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία θέλει να αναδομήσει το ρόστερ της.

Ο 30χρονος χαφ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως αναφέρεται στο γαλλικό δημοσίευμα, αλλά από την πλευρά των Πειραιωτών έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα κινηθούν για παίκτες πριν εξασφαλιστεί το πρωτάθλημα. Επίσης οι δυσκολίες που παρουσιάζονται στην απόκτηση του Ζοκορά είναι ότι παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Σεβίλλη μέχρι το 2013, οπότε θα χρειαστούν χρήματα για την απόκτησή του, ενώ αρκετά υψηλές είναι και οι ετήσιες αποδοχές του.
 

Σε ότι αφορά τον αγώνα με τον κυριακάτικο αγώνα Εργοτέλη ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν σταματά να τονίζει στους παίκτες του πως πρέπει να πάρουν τους τρεις βαθμούς για να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
“Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι” τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός των Πειραιωτών, ενώ συμπλήρωσε: “Είναι σημαντικό γιατί έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Έπειτα από αυτό το ματς θα μένουν μόλις πέντε αγώνες. Δηλαδή θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Υπάρχει και η ιδιαιτερότητα πως θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε