Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Στενεύουν τα όρια για την ΑΕΚ – “Κόλλημα” και για το γήπεδο Περιστερίου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, για λόγους ασφαλείας, δεν εγκρίνει τη χρήση όλων των θυρών. Σενάρια για Καισαριανή, Νέα Σμύρνη και “Γ. Καραϊσκάκης”. Παράταση στην ΑΕΚ από UEFA για να βρεί λύση.

Με δύο ημέρες να απομένουν για τον επαναληπτικό της “ένωσης” με τη Νταντί Γιουνάιτεντ, για τα προκριματικά του Europa League, το άγχος μεγαλώνει για τους κιτρινόμαυρους, καθώς τα περιθώρια για να βρεθεί η λύση είναι πλέον λιγοστά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ζητά να γίνουν ορισμένες εργασίες, για να δώσει το “πράσινο φως”, αλλά δύσκολα θα μπορέσουν να γίνουν έγκαιρα, με αποτέλεσμα να μην εκρίνει το γήπεδο του Περιστερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα νέο σενάριο που έκανε την εμφάνιση του είναι αυτό που κάνει λόγο για το Γήπεδο της Καισαριανής, ενώ οι άνθρωποι της “Ένωσης” εξετάζουν και τη λύση της Νέας Σμύρνης. Η ΑΕΚ πήρε παράταση από την UEFA μέχρι τις 5 το απόγευμα  για να βρεί τη λύση.

Άρνηση Παναθηναϊκού σε ΑΕΚ για Λεωφόρο

Σε αντίθετη περίπτωση, θα αναλάβει δράση η UEFA και θα ορίσει όπου επιθυμεί την διεξαγωγή της αναμέτρησης. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η λύση για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου να είναι το “Καραϊσκάκη”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε