Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στέψη ή παράταση αγωνίας;

Οι
Οι

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε ένα ντέρμπι που ίσως κρίνει τον τίτλο τέσσερις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Σισέ: Δεν φοβάμαι τον Ολυμπιακό

Λέτο: Στον Ολυμπιακό δεν με σεβάστηκαν

Οι “πράσινοι” είναι πολύ κοντά στο πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από πέντε συνεχόμενες κατακτήσεις του αιωνίου αντιπάλου τους και θέλουν να το σφραγίσουν με μία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στην διάθεση του τους Σπυρόπουλο, Δάρλα, Μαρίνο και Σαριέγκι με αποτέλεσμ να παραταχθεί με έμυνα ανάγκης. Το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί ο Κατσουράνης ως παρτενέρ του Μπιέρσμιρ στο κέντρο της άμυνας, αριστερά θα είναι ο Καντέ, δεξιά ο Βύντρα και κάτω από τα δοκάρια ο Τζόρβας. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Σιμάο, Καραγκούνης και Ζιλμπέρτο με τον Λέτο αριστερά και τον Σαλπιγγίδη δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σισέ. 

Σισέ: Είμαστε καλύτεροι και… θυμωμένοι

Μισός αιώνας “αιωνίων”

Από την άλλη οι “ερυθρόλευκοι” μπορεί μαθηματικά να μην έχουν χάσει τον τίτλο, ωστόσο το γόητρο αποτελεί πάντα μεγάλο κίνητρο σε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτός που θα χαρεί περισσότερο μία νίκη του Ολυμπιακού θα είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος εάν κερδίσει την ΑΕΚ στην Τούμπα θα μπει δυνατά και πάλι στην διεκδίκηση του τίτλου. Στα αγωνιστικά τα προβλήματα είναι πολλά για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς που εκτός από τους Ντιόγκο, Ντουντού, Γκαλέτι, έχασε και τους Λεονάρντο, Ζαϊρί. Λογικά, οι “ερυθρόλευκοι” θα παραταχθούν με τον Νικοπολίδη στο τέρμα, στην άμυνα θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπράβο και Μέλμπεργκ. Στην μεσαία γραμμή, στον άξονα, θα βρίσκονται οι Στολτίδης, Μαρέσκα και Λεντέσμα, στα αριστερά ο Ντάτολο, δεξιά ο Λούα Λούα και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μήτρογλου.

Βαριά καμπάνα από Ουέφα- Στου Ρέντη ο Κόκκαλης

 
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δαλούκας και η σέντρα θα γίνει στις 19:00, όπως σε όλα τα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε