Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Στέψη ή… παράταση – Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live στο NewsIt

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι δυο “αιώνιοι” κοντράρονται σήμερα στο ΟΑΚΑ (22:00, ΝΕΤ, NewsIt) με φόντο τον τίτλο της Α1. Με νίκη του “τριφυλλιού” ο τίτλος… βάφεται πράσινος για ένατη συνεχόμενη φορά, ενώ με “διπλό” των Πειραιωτών παρατείνεται η αγωνία μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη. Παρακολουθήστε την μεγάλη αναμέτρηση LIVE από το NewsIt.
Η πιο μεγάλη μέρα μέχρι την επόμενη(;)… Η φράση που έχει πει ο Νίκος Γκάλης χαρακτηρίζει απόλυτα την σημερινή αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.
 
Η τέταρτη αυτή αναμέτρηση στην σειρά των τελικών της Α1 είναι τεράστιας σημασίας, αφού μπορεί να κρίνει τον πρωταθλητή, αλλά και όχι!
 
Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κερδίσει, διατηρεί τα σκήπτρα του πρωταθλητή και κάνει φιέστα μέσα στο γήπεδο του. Αν όμως οι ερυθρόλευκοι” καταφέρουν να κάνουν το “μπρέικ”, τότε θα έχουμε και πέμπτο τελικό, την ερχόμενη Τετάρτη στο ΣΕΦ, εκεί όπου οι δυο ομάδες θα. παίξουν τα ρέστα τους για να κατακτήσουν το φετινό τίτλο της Α1.
 
Οι “πράσινοι” ποντάρουν στη δύναμη του ΟΑΚΑ, όπου είναι αήττητοι σε τελικούς εδώ και 27 ματς, με την τελευταία τους εντός έδρας ήττα να καταγράφεται το 1993 στη Γλυφάδα. Οι “ερυθρόλευκοι” θα προσπαθήσουν να φύγουν για δεύτερη φορά φέτος νικητές από το ΟΑΚΑ ποντάροντας και στο άγχος που θεωρητικά είναι μεγαλύτερο στην πλευρά των γηπεδούχων.
 
Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τόνισε πως περιμένει μία σπουδαία μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ευχήθηκε η σημερινή αναμέτρηση να είναι και η τελευταία της σεζόν για να πάρει η ομάδα του τον τίτλο.
 
 
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Πηλοΐδης, Τανατζής και Καρακατσούνης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε