Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Στέψη ή παράταση στην αγωνία;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο τίτλος στην Α1 βόλεϊ των αντρών κρίνεται σήμερα στο Ρέντη. Ο Ολυμπιακός έχοντας το προβάδισμα 2-1 έχει την ευκαιρία να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό που θέλει να στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς.

Οι ερυθρόλευκοι μετα τη νίκη που πήραν στο κλειστό της Γλυφάδας εμφανίζονται ως το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Στο γεμάτο, όπως αναμένεται, “Μελίνα Μερκούρη” ο Ιβάν Μίλκοβιτς και η παρέα του περιμένει τον Παναθηναϊκό με στόχο την επανάληψη του περυσινού θριάμβου.

Οι πράσινοι απώλεσαν το πλεονέκτημα έδρας και θα προσπαθήσουν πλέον για την υπέρβαση. Υπέρβαση λόγω κυρίως των δύο σημαντικότατων απουσιών που έχουν. Χριστοφιδέλης και Πανταλέων θα χάσουν ακόμη ένα μεγάλο ματς και ο Καζάζης θα πρέπει να ανζητήσει λύσεις που μάλλον δεν υπάρχουν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε για το μεγάο ματς:

Στη σκέψη μας έχουμε ένα μόνο πράγμα. Ότι μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να μπούμε δυνατά και αποφασιστικά. Το τρίτο σετ του τελικού της Δευτέρας ήταν ένα μεγάλο πάθημα που μας έγινε άμεσα μάθημα. Αντιδράσαμε ως Ολυμπιακός με αποτέλεσμα να πετύχουμε την ανατροπή που μας χάρισε τη νίκη. Τα λάθη αυτού του σετ δεν πρέπει να επαναληφθούν την Τετάρτη.”

Από την άλλη πλευρά ο πρώην ερυθρόλευκος, Αχιλλέας Παπαδημητρίου, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα:

“Θεωρώ ακόμα κι έτσι με τα χίλια δυο προβλήματα ότι είμαστε κοντά στο θετικό αποτέλεσμα. Είναι χρέος μας να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλος. Η ατμόσφαιρα δεν επηρεάζει. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω όλοι. Πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στη λεπτομέρεια.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε