Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Στεροειδή και αλκοόλ στο σπίτι του Πιστόριους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS

– Ήταν σε κατάσταση αμόκ γιατί είχε κάνει χρήση αναβολικών και είχε πιει πολύ;
– Μέρα με την ημέρα νέα σενάρια έρχονται στο φως για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ από τον ήρωα της Νότιας Αφρικής και Παραολυμπιονίκη, Όσκαρ Πιστόριους
– Αύριο η κηδεία της Ρίβα Στεενκαμπ

Μπορεί να είναι το επικίνδυνο κοκτέιλ αναβολικών και αλκοόλ η πραγματική αιτία της τραγωδίας που παίχτηκε στο σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους, τα ξημερώματα της γιορτής των ερωτευμένων, με θύμα την 30χρονη καλλονή σύντροφό του, Ρίβα Στέενκαμπ;

Η αστυνομία βρήκε στεροειδή –αναβολικά απαγορευμένα- και ενδείξεις για μεγάλη κατάποση αλκοόλ στο σπίτι του χρυσού Παραολυμπιονίκη, γράφει η Sun. Μαζί με αυτά βρήκε και το ματωμένο ρόπαλο, που τις τελευταίες ώρες έχει γίνει το επίκεντρο των ερευνών για να διαπιστωθεί αν η 30χρονη χτυπήθηκε με αυτό πριν πυροβοληθεί, αν ο Πιστόριους το χρησιμοποίησε για να μπει στο μπάνιο όπου εκείνη ήταν κλεισμένη ή αν το χρησιμοποίησε το θύμα για να αμυνθεί.

Η αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο να ήταν ο Πιστόριους σε κατάσταση αμόκ τη στιγμή της επίθεσης, συνέπεια της χρήσης υπερβολικής χρήσης αναβολικών.
Πολλά θα δείξουν οι έλεγχοι στο αίμα του Πιστόριους, καθώς δείγματα έχουν σταλεί για τοξικολογικές εξετάσεις.

«Στεροειδή βρέθηκαν στο σπίτι του Πιστόριους μαζί με ενδείξεις για μεγάλη χρήση αλκοόλ», είπε πηγή κοντά στις έρευνες στη βρετανική εφημερίδα, σημειώνοντας ότι ζητήθηκε ειδικά να αναζητηθούν στο αίμα του αναβολικά.

Η αστυνομία πιστεύει τώρα ότι η Στέενκαμπ δέχτηκε τον πρώτο πυροβολισμό, στο μηρό, ενώ βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα. Οι πληγές στο υπόλοιπο σώμα της οδηγούν στο συμπέρασμα πως ήταν διπλωμένη από τον πόνο όταν δέχτηκε τα επόμενα χτυπήματα. Είχε βγει καταφύγιο στο μπάνιο και δέχτηκε τους πυροβολισμούς μέσα από την πόρτα.

Ειδικοί, σύμφωνα πάντα με τη Sun, εκτιμούν ότι πιθανότητα κάλυπτε το κεφάλι της με τα χέρια της και αυτό εξηγεί τα τραύματα στο δάχτυλο και το βραχίονα.

Όσο για το ματωμένο ρόπαλο, οι έλεγχοι θα δείξουν αν το θύμα είχε χτυπηθεί με αυτό πριν τους πυροβολισμούς.

Οι νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως μια μέρα πριν ο Όσκαρ Πιστόριους εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο, για να αποφασιστεί αν θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ή όχι. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι φόνος εκ προ μελέτης κι αν καταδικαστεί θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.

Ο μάνατζέρ του Πιτ βαν Ζιλ, ανακοίνωσε ότι ο χρυσός Παραολυμπιονίκης ματαίωσε τη συμμετοχή του σε όλους τους αγώνες στους οποίους επρόκειτο να πάρει μέρος κατά τους προσεχείς μήνες.
Πρόκειται για δυο αγώνες στην Αυστραλία και ένα στη Βραζιλία, το Μάρτιο, ένα στις ΗΠΑ τον Απρίλιο και ένα στη Βρετανία, τον Μάιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρέθηκε ρόπαλο γεμάτο αίματα στο σπίτι του Πιστόριους – Τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το φόνο της καλλονής φίλης του

Πιστόριους: Πάρε με Θεέ μου, σκότωσα το μωρό μου!

Ριάλιτι με τη νεκρή πλέον σύντροφο του Πιστόριους – Τα “προφητικά” της λόγια

Φοβούνται ότι θα αυτοκτονήσει ο Πιστόριους – Άκουσαν ουρλιαχτά οι γείτονες πριν το φόνο

Ο Πιστόριους ξέσπασε σε λυγμούς και αρνήθηκε τις κατηγορίες – ΦΩΤΟ

Κρατούμενος μέχρι την Τρίτη ο Πιστόριους – Ξέσπασε σε κλάματα στο δικαστήριο

Έτσι εκτέλεσε την σύντροφό του ο Πιστόριους!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε