Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Στη Φορτούνα ο Μαλεζάς – Τέλος ο Κρέσιτς απ’τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στον γερμανικό σύλλογο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έλληνας αμυντικός – Την λύση της συνεργασίας της με τον Ντάριο Κρέσιτς ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τη Φορτούνα, και ο Μαλεζάς θα μεταβεί στην Γερμανία τη Δευτέρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” θα κερδίσει από αυτήν την μεταγραφή 450.000 ευρώ και άλλες 50.000 ευρώ αν η Φορτούνα του Ντίσελντορφ παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα.

Όσον αφορά τον Κρέσιτς, μετά από διαβουλεύσεις παίκτης και ομάδα βρήκαν τη… χρυσή τομή για τη λύση της συνεργασίας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος άσος θα χαρίσει οφειλόμενα που φτάνουν τις 250.000 ευρώ για να κερδίσει την ελευθερία του.

Πλέον ο Παναγιώτης Γλύκος είναι η μοναδική λύση για τη θέση του γκολκίπερ και έτσι ο “δικέφαλος του Βορρά” θα κινηθεί για τερματοφύλακα, έχοντας στα υπόψη τον Μιχάλης Σηφάκης, που είναι ελεύθερος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συνεναίσει το συμβόλαιο του Dario Kresic. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Φεύγει ο Κρέσιτς – Σκέψεις για Σηφάκη στον ΠΑΟΚ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε