Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Στη Γουέστ Χαμ το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου

ΦΩΤΟ REUTERS.

Μεγάλη μάχη δόθηκε στην Αγγλία μεταξύ της Γουέστ Χαμ και της Τότεναμ για το ποιά από τις δύο θα χρησιμοποιήσει τον Ολυμπιακό Στάδιο μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες, με κερισμένα τα “σφυριά”.

Από την περίοδο 2013-14 η Γουέστ Χαμ θα υποδέχεται τους αντιπάλους της στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου που θα είναι έτοιμο για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε με γνώμωνα και τις αξιώσεις της IAAF που απαιτούσε να μην αφαιρεθούν τα κουλουάρ μετά τους αγώνες, κάτι που θα συμβεί τελικά.

Η εγκατάσταση θα στοιχίσει 537 εκ. λίρες και όπως αναμένεται θα είναι ένα πραγματικό στολίδι. Οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

“Σήμερα είναι μία σπουδαία ημέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Olympic Park Legacy Company που μας επέλεξε και να αναγνωρίσω την συμβολή του Συμβουλίου του Νιούχαμ που συμμερίστηκε τον ενθουσιασμό μας από την πρώτη ημέρα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τους οπαδούς μας που μας εμπιστεύθηκαν” δήλωσε ο αντιπρόεδρων των “σφυριών”, Κάρεν Μπρέιντι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε