Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Στη Λεωφόρο από Γενάρη

Στη Λεωφόρο από Γενάρη

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι βοηθοί του επιθεώρησαν το γήπεδου της ΄Λεωφόρου και είδαν πως δεν μπορεί να γίνει εκεί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ωστόσο έμειναν εντυπωσιασμένοι και παραδέχτηκαν πως θα ήταν ότι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό να μετακομίσει εκεί από τον Γενάρη.

Ενθουσιασμένοι οι βοηθοί του Ζεσουάλδο Φερέιρα από την ξενάγησή του στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Οι Πορτογάλοι παραδέχθηκαν ότι πρόκειται για ένα γήπεδο που μπορεί να αποτελέσει «έδρα» και να βοηθά τους παίκτες του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια τους.

«Αυτή είναι έδρα. Μακάρι να παίζαμε εδώ. Πνίγεις τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό και καταλαβαίνει ο αντίπαλος τι σημαίνει έδρα», ήταν τα λόγια τους.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος κάνει ότι περνάει από το χέρι του και είναι αισιόδοξος πως θα καταφέρει τη μεγάλη επιστροφή με τη νέα χρονιά.

Ο αγωνιστικός χώρος θέλει δουλειά περίπου 2 μηνών για να μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο, ενώ οι θύρες 6,7 και 1 χρειάζονται εργασίες στήριξης και το κόστος όλων αυτών ανέρχεται στις 800.000 ευρώ.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο οι “πράσινοι” δεν θέλουν με τίποτα αναβολή καθώς θα επιβαρυνθεί κι άλλο το πρόγραμμα τους, ωστόσο οι επιλογές που έχουν δεν είναι πολλές. Το γήπεδο της Τρίπολης, της Πάτρας και της Λειβαδιάς. Για να διεξαχθεί το παιχνίδι στην Τρίπολη δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Στην Πάτρα ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι και τόσο καλός ενώ η αναμέτρηση μπορεί να γίνει στη Λειβαδιά την Δευτέρα εάν, φυσικά, το ματς του Λεβαδειακού πραγματοποιηθεί το Σάββατο!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε