Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στη Λεωφόρο με τον Ατρόμητο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός αναγκάζεται να μετακομίσει για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, λόγω νέας συναυλίας στο Ολυμπιακό Στάδιο και η Λεωφόρος φαντάζει η ιδανική λύση με τον Φερέιρα να παίρνει την τελική απόφαση.

Στις 24 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα) θα πραγματοποιηθεί ακόμα μία συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ τέσσερις μέρες νωρίτερα ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Μάριμπορ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό υπάρχει πρόβλημα με την αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, καθώς ούτε το Σαββάτο μπορεί να γίνει το ματς στο ΟΑΚΑ (πρέπει να έχουν παρέλθει τουλάχιστον 48 ώρες από το ματς της Πέμπτης), ούτε την Κυριακή (καθώς πρέπει να γίνουν οι προετοιμασίες για τη συναυλία) και φυσικά ούτε την Δευτέρα.

Το ΟΑΚΑ λοιπόν απορρίπτεται και η αναβολή φαντάζει για αρκετούς πιθανή, ωστόσο στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να επιβαρύνουν κι άλλο το πρόγραμμα της ομάδας και ψάχνουν γήπεδο για να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση. Με αυτά τα δεδομένα η λύση της Λεωφόρου φαντάζει ιδανική και αν ο Φερέιρα (που θα πάει να δει το γήπεδο) πει το “οκ” οι “πράσινοι” θα επιστρέψουν έστω και για ένα ματς στη φυσική τους έδρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε