Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Στημένες οι κληρώσεις της Ουέφα; (VIDEO)

Στημένες οι κληρώσεις της Ουέφα; (VIDEO)

Απίστευτες καταγγελίες από τον πρώην διεθνή Τούρκο διαιτητή, Αχμέτ Τσακάρ, που ισχυρίζεται ότι οι κληρώσεις της Ουέφα είναι στημένες, ενώ έδειξε και βίντεο πως σύμφωνα με τον ίδιο το αποδεικνύουν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο παλαίμαχος ρέφερι, ο οποίος πλέον εργάζεται ως σχολιαστής σε τουρκικό κανάλι, από κάποια συγκεκριμένα μπαλάκια εκπέμπονται δονήσεις οι οποίες γίνονται αντιληπτές από τον άνθρωπο που διεξάγει τη διαδικασία (πχ τον Στιβ Μακμάναμαν την τελευταία φορά) έτσι ώστε να γίνονται συγκεκριμένες επιλογές ζευγαριών. Μάλιστα με τον ίδιο τρόπο, ο διαιτητής έβγαλε ακριβώς τα ίδια ζευγάρια της κλήρωσης των “8” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης, ο Τσακάρ τόνισε ότι υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο το οποίο εικονίζει το γενικό γραμματέα της UEFA Tζιάνι Ινφαντίνο να μετακινεί ένα μοχλό που βρίσκεται κοντά στην κληρωτίδα.

Ο Τούρκος ισχυρίστηκε τέλος ότι στην τελευταία κλήρωση των ευρωπαϊκών Κυπέλλων προφανής στόχος της UEFA ήταν η εξασφάλιση υψηλού επιπέδου ημιτελικών και η αποφυγή μεγάλων ντέρμπι στα προημιτελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε