Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην άκρη ο Μαρινάκης-Στο προσκήνιο ο προπονητής

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση του Μαρινάκη, όμως έχει δώσει εντολή για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή.

Μπορεί το ΔΣ Μπορεί να ειπώθηκε επίσημα ότι μέχρι το Δ.Σ. της ΠΑΕ στις 14 Ιουνίου θα “παγώσουν” όλα τα τρέχοντα θέματα, ωστόσο όσο δεν έρχεται μία πρόταση που να ικανοποιεί τον Σωκράτη Κόκκαλη τόσο και πιο πολύ ασχολούνται με τον προγραμματισμό της νέας σεζόν οι συνεργάτες του. Η πρόταση του Μαρινάκη όπως όλα δείχνουν θα μείνει αναπάντητη αλλά οι επαφές με επενδυτές συνεχίζονται και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Το θέμα του προπονητή, άλλωστε, θα απασχολήσει του Πειραιώτες όποιος και να βρίσκεται στον προεδρικό θώκο της ομάδας. Το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε παραμένει στην κορυφή της λίστας παρά τις αμφιβολίες του Σωκράτη Κόκκαλη, αφού ο Βάσκος έχει ζητηθεί επανειλημμένως από τον κόσμο και γνωρίζει τις απαιτήσεις της ομάδας.
Καθημερινά καταφθάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ, στην πλατείας Αλεξάνδρας ονόματα προπονητών που προτείνονται από μάνατζερ. Ο Χουάντε Ράμος, ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι είναι μερικά από αυτά που θα εξεταστούν μόνο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Βαλβέρδε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε