Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Στην “αντεπίθεση” για Νίνη – Καταθέτει βελτιωμένη πρόταση ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να αλλάξουν την στρατηγική τους, όσον αφορά την υπόθεση του Σωτήρη Νίνη και ανεβάζουν κατά 200.000 ευρώ ετησίως την προσφορά τους. Τετ-α-τετ με Φερέιρα είχε ο Έλληνας διεθνής.

Μετά την εξώδικη… διαμαρτυρία, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισαν να αλλάξουν ρότα, καθώς αναμένεται να υπάρξει νέα πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του κατά 200.000 ευρώ μεγαλύτερη.

 
Οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν το συντομότερο δυνατό, ακόμα και την Δευτέρα. Η “πράσινη” ΠΑΕ είναι σε επικοινωνία με τον ατζέντη του παίκτη, όμως όλα θα κριθούν στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις.
 
Παράλληλα, στον Νίνη πρόκειται να παίξουν και σημαντικό ρόλο τα μπόνους στόχων καθώς μαζί με το πάγιο ποσό αποδοχών θα φτάνουν την φημολογούμενη προσφορά της Πάρμα.
 
Βέβαια, όλα αυτά θα ισχύσουν μόνα αν δεν επιβεβαιωθούν τα σενάρια περί οριστικής συμφωνίας του Νίνη με την ιταλική ομάδα, η οποία σύμφωνα με τους ατζέντηδες του προσφέρει 750.000 ευρώ ετησίως.
 
Ο Νίνης – όπως αναφέρει η “SportDay” – ενημέρωσε ότι επιθυμεί να αγωνιστεί στο εξωτερικό, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει. “Δεν θέλω να επηρεαστεί το κλίμα εξαιτίας μου. Απλώς θέλω να γυρίσω δυνατός και να βοηθήσω να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα”, είπε ο 22χρονος παίκτης στον Φερέιρα.
 
Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος απάντησε: “Να δουλέψεις στην αποθεραπεία σου και να γυρίσεις σύντομα. Όσο ανήκεις στον Παναθηναϊκό είσαι στα πλάνα μου. Η ομάδα σε περιμένει. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι για έναν παίκτη να περνάει τραυματισμό χιαστού”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε