Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Στην Αθήνα εν μέσω αποθέωσης ο Χιμένεθ – “Θα κάνω τα πάντα για την ΑΕΚ”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Χαμένα τα είχε ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ από την υποδοχή που του επιφύλασσε ο κόσμος της ομάδας κατά την άφιξη του στο “Ελ. Βενιζέλος”. “Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Θα κάνω τα πάντα για την ΑΕΚ”, ήταν τα πρώτα του λόγια.
Τα είπαν Αδαμίδης – Χιμένεθ

Με συνθήματα και καπνογόνα υποδέχτηκαν τον Μανόλο Χιμένεθ οι περίπου 150 φίλοι της “Ένωσης” που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Η πτήση του Ισπανού τεχνικού και των τριών συνεργατών του προσγειώθηκε λίγο μετά τις 15:20, ενώ είκοσι λεπτά αργότερα έκανε την εμφάνιση του μπροστά στον εκστασιασμένο κόσμο της ΑΕΚ.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην ΑΕΚ. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα δουλέψουμε στο 100%. Έχω πολύ όρεξη για δουλειά. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή, είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Ελπίζω να μην απογοητεύσω τους οπαδούς. Θα κάνω τα πάντα για αυτόν τον κόσμο και την ομάδα”, ήταν τα πρώτα λόγια του Χιμένεθ.

Στην αίθουσα υποδοχής του αεροδρομίου για να παραλάβουν τον 46άχρονο τεχνικό εμφανίστηκαν ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριάδης, ο τεχνικός διευθυντής Άρναρ Γκρέταρσον, ο σύμβουλος προέδρου και διοίκησης Γιώργος Κωνσταντινίδης, καθώς και ο υπεύθυνος ασφαλείας Άκης Τάκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε