Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην Αθήνα η Κοπεγχάγη

ΦΩΤΟ REUTERS.
Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα. Μικάελσεν: Ανυπομονώ να συναντήσω τον κόσμο”.

Οι Δανοί, που έφτασαν στο “Ελ. Βενιζέλος” με καθυστέρηση 45 λεπτών, δεν προέβησαν σε δηλώσεις, αφού υπήρχε σχετική απαγόρευση από τη διοίκηση της ομάδας. Το απόγευμα οι πρωταθλητές Δανίας θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς, ενώ θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου του Στάλε Σολμπάκεν.
 
Μαζί με την αποστολή της Κοπεγχάγης έφτασε στην Αθήνα ο προπονητής της ομάδας Νέων και πρώην άσος του “τριφυλλιού”, Γιαν Μικάελσεν ο οποίος δήλωσε πως περιμένει πως και πως νε συναντήσει ξανά τον κόσμο του Παναθηναϊκού.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μικάελσεν:
 
Για την επιστροφή του στην Ελλάδα:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Ανυπομονώ να είμαι στο παιχνίδι. Είδα τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Πανιώνιο και ξέρω ότι θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι το αυριανό”.
 
Για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ:
“Είναι ένας ανοιχτός όμιλος, ανυπομονώ να δω τις δύο ομάδες να παίζουνε μεταξύ τους”.

Για τις αναμνήσεις του από τον Παναθηναϊκό:

“Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό, σπουδαία παιχνίδια και την κατάκτηση του νταμπλ. Επίσης θυμάμαι τους οπαδούς στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και είμαι έτοιμος να δω τους φιλάθλους άλλη μια φορά. Βέβαια τώρα είμαι στην Κοπεγχάγη και είναι διαφορετικά”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε