Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στην Αθήνα ο Φιγκερόα: “Δουλειά μου να βάζω γκολ”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος μίλησε για τους στόχους και τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.

Λίγο μετά τις 6μ.μ. έφτασε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ο Αργεντίνος επιθετικός, Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο 32χρονος άσος στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε:

«Ηρθα σε μία μεγάλη ομάδα που έχει πολύ κόσμο και πλούσια ιστορία. Αυτή την περίοδο μπορεί να περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά όπως συμβαίνει με τις μεγάλες ομάδες, θα βρει το δρόμο της. Ηξερα τον Παναθηναϊκό. Είχα ακούσει αρκετές φορές να γίνεται κουβέντα για τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό που θεωρούνται σημαντικές ομάδες στο εξωτερικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε εδώ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να πετύχουμε τους στόχους μας και γιατί όχι να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας».

Για το θέμα της αγωνιστικής του ετοιμότητας, ο Φιγκερόα επισήμανε: «Πριν από τρεις μήνες έκανα εγχείρηση στον αστράγαλο. Χρειάζομαι ακόμα λίγο για να επανέλθω οριστικά, κάτι που πιστεύω πως δεν θα αργήσει να συμβεί. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω την ομάδα το συντομότερο δυνατόν. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις. Δουλειά μου είναι να βάζω γκολ και σκοπός μου να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα».

Όσο για το τι του λείπει από την αγωνιστική του απραξία ανέφερε: «Αυτό που μου λείπει είναι να κάνω προπόνηση με τη μπάλα. Ελπίζω ο αστράγαλος μου να ανταποκριθεί όπως πρέπει. Θα μιλήσω με τον προπονητή και θα του εξηγήσω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Από πλευράς φυσικής κατάστασης είμαι εντάξει, αλλά μου λείπει να προπονηθώ κανονικά με την ομάδα».

Νοκ άουτ ο Βελάσκες – Σκέψεις για μετεγγραφή στον Παναθηναϊκό

Φτάνει στην Αθήνα και υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Φιγκερόα

Φάμπρι: Να μας βοηθήσει ο Φιγκερόα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε