Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Στην Αθήνα ο Λίνεν για τις υπογραφές!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Έβαλντ Λίνεν που βρίσκεται στα γραφεία του Ολυμπιακού για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Βοηθός του ο Αλεξανδρής. Δεδομένες οι μεταγραφές των Μέγιερι, Παπάζογλου μετά την πώληση του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Πλησιάζουν Γέστε, Μιραλάς.

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού τις τελευταίες ώρες. Ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει αποφασίσει να παραμείνει στον προεδρικό θώκο της ομάδας και να την επαναφέρει στην κορυφή.

 
Όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες αυτή η ιστοσελίδα, δεδομένη θεωρείται η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός έφτασε το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα, λίγο αργότερα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο των Πειραιωτών και αυτή την ώρα βρίσκεται στα γραφεία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι όποιες αντιρρήσεις του πρώην τεχνικού του Πανιωνίου είχαν να κάνουν με το ότι ήθελε να φέρει κάποιους δικούς του συνεργάτες, όμως ο Σωκράτης Κόκκαλης τον “έπεισε” να συνεργαστεί με τον Αλέκο Αλεξανδρή, ο οποίος θα είναι ο βοηθός του.
 
Οι μεταγραφές όμως δεν σταματούν εδώ. Στην Αθήνα αναμένεται εντός της ημέρας και ο Μπάλαζ Μέγιερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει σε όλα με τους “ερυθρόλευκους” και μένουν μόνο τα τυπικά.
 
Την ίδια ώρα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η πώληση του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Σάλκε με ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ. Αντικαταστάτης του νεαρού στην άμυνα θα είναι ο Τάσος Παπάζογλου του Πανσερραϊκού που επίσης έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στο Φάληρο.
 
Τέλος, οι “ερυθρόλευκοι” προχωρούν τις υποθέσεις των Γέστε και Μιραλάς και η υπάρχει αισιοδοξία ότι και αυτές θα κλείσουν θετικά. Ο Γέστε είναι ελεύθερος αλλά τα χρήματα που ζητάει θεωρούνται πολλά (1,4 εκατ. ευρώ) και δύσκολα θα τα βρει, οπότε είναι πιθανό να ρίξει τις απαιτήσεις του. Από την άλλη ο Μιραλάς έχει χαμηλότερο κασέ (800.000 ευρώ) όμως έχει και συμβόλαιο με την Σεντ Ετιέν. Το σχέδιο για τον Μιραλάς είναι αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε