Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Στην Αθήνα ο Μάτος: Πρόθεση μου να μείνω στην Βραζιλία!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο μέσος του Παναθηναϊκού έφτασε στη χώρα μας λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης και σε δηλώσεις του τόνισε πως πρόθεση του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Βραζιλία.
Την Παρασκευή η Γ.Σ. του Παναθηναϊκού

Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Μαρσέλο Μάτος, μετά τη λήξη του δανεισμού του στην Μποταφόγκο. Ο Βραζιλιάνος μέσος λίγο μετά τις 3 μ.μ. έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος μαζί με τον μάνατζέρ του και από τις πρώτες του δηλώσεις έδειξε την διάθεση του να μην επιστρέψει στους “πράσινους” και να παραμείνει στην “χώρα του καφέ”.

 
“Θα συναντηθώ με την διοικηση του Παναθηναϊκού. Δεν ξερω ακόμα πότε θα συμβεί αυτό. Πρόθεσή μου είναι να παραμείνω στην Βραζιλία, αλλά άμα δεν βρούμε λύση θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό”, ήταν το σχόλιο του Βραζιλιάνου.
 
Πέρα από τους δημοσιογράφους τον Μάτος εντόπισε και ένας οπαδός του Τριφυλλιού ο οποίος προσπάθησε να τον πείσει να μείνει στον Παναθηναϊκό. “Δεν είναι πλέον εδώ ο Τεν Κάτε. Είναι ο Φερέιρα που είναι διαφορετικός” ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που του είπε, χωρίς να παίρνει κάποια απάντηση από τον Μάτος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε