Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Στην Αθήνα ο Νοτιάς – Έλληνας επενδυτής για την ΑΕΚ (;)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης βρίσκεται στην Ελλάδα για την κρίσιμη Γ. Σ. της ομάδας, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 10 το πρωί! Μάλιστα, θα δει από κοντά και το ματς κόντρα στην Αντερλεχτ. Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας, Έλληνας επενδυτής βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΚ, βάζοντας, εν αρχή, 10 εκατομμύρια ευρώ!
Ο Νίκος Νοτιάς έφτασε το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα και αναμένεται να συναντηθεί την Πέμπτη με τον πρόεδρο του συλλόγου, Σταύρο Αδαμίδη. Ο Νίκος Νοτιάς δεν έχει στα χέρια του κάποια χειροπιαστή λύση για το μέλλον της ΑΕΚ παρά μόνο κάποιες επαφές.
 
Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα του “Sentragoal”, υπάρχει Έλληνας επενδυτής, ο οποίος βρίσκεται προ των πυλών της ΠΑΕ.
 
Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, εν λόγω επενδυτής, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύπτεται, είναι αρκετά κοντά και μπορεί, ακόμα και πριν διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση της κιτρινόμαυρης εταιρίας, το πρωί της Παρασκευής, να έχει πάρει στα χέρια του το πακέτο των μετοχών, μέσω της Morgan Stanley
 
Σε διαφορετική περίπτωση θα εμφανιστεί στη Γενική Συνέλευση, ο ίδιος ή εκπρόσωπός του (είναι άγνωστο μέχρι τώρα) και θα καταθέσει έγγραφη πρόταση για να πάρει την ομάδα, βάζοντας 10 εκ ευρώ για να καλύψει όλες τις υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της σαιζόν και να πάρει σταδιακά και μέσω αυξήσεων του ΜΚ την μετοχική πλειοψηφία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε