Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Στην Αθήνα ο Σερμαντίνι: Εύκολη επιλογή ο Ολυμπιακός!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γκιόργκι Σερμαντίνι, έφτασε στην χώρα μας το πρωί της Πέμπτης και εμφανίστηκε έτοιμος να βοηθήσει τους “ερυθρόλευκους” να πετύχουν τους φετινούς τους στόχους.

Ο Γεωργιανός σέντερ δεν έκρυψε στιγμή την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ ανέφερε ότι είναι αν μη τι άλλο χαρούμενος που επιστρέφει στην χώρα μας, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό για να πει το “ναι”.

“Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ήρθα για να βοηθήσω και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ ήμουν από τους πρώτους παίκτες που αποκτήθηκαν, στην συνέχεια άλλαξαν πολλά, με αποτέλεσμα να βγω εκτός ομάδος. Ήταν εύκολη επιλογή να αποδεχθώ την πρόταση του Ολυμπιακού και πλέον είμαι έτοιμος να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Πολλά είναι διαφορετικά και έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ήμουν στον Παναθηναϊκό. Είχα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και τώρα θα παίξω στον Ολυμπιακό. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά για μένα στον τρόπο που αγωνίζομαι”, δήλωσε ο 23χρονος άσος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και στο παρελθόν είχε φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Βιτόρια για το ματς με την Κάχα Λαμποράλ στην πρεμιέρα του Top 16. Το ντεμπούτο του Σερμαντίνι θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιανουαρίου στο ματς με την Μπεσίκτας στο ΣΕΦ.

“Μπλόκο” για Λέικερς από Νάγκετς και Κουφό (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε