Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Στην Ελλάδα ο Καπόνο – “Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Τζέισον Καπόνο, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τους “πράσινους”.

Στις πρώτες εν Ελλάδι δηλώσεις του τόνισε: “Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα να παίξω για τον Παναθηναϊκό. Θέλω να κάνω ό,τι μπορώ, το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας. Παρακολουθώ τι γίνεται στην ομάδα στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Τα βλέπω, μαθαίνω τα νέα, ξέρω ότι στην Ευρωλίγκα παίζουμε καλά και η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Παίζουμε σκληρά, είμαστε ανταγωνιστική και παίζουμε εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα. Είχα ένα οικογενειακό πρόβλημα το τελευταίο διάστημα με θέμα υγείας, το ξεπεράσαμε καιτώρα είναι όλα καλά. Ηταν πολύ σοβαρό. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω, όλα είναι υπό έλεγχο και προχωράμε μπροστά.

Είμαι έτοιμος να μπω κατευθείαν να βοηθήσω την ομάδα, αν και λίγο κουρασμένος γιατί ήταν μεγάλη η πτήση. Η ομάδα πετάει για τη Μόσχα δεν ξέρω αν θα είμαι στο ταξίδι, θα περάσω από ιατρικές εξετάσεις αύριο και μετά θα μπω αμέσως στο γήπεδο.

Στόχος μου είναι να κατακτήσουμε και άλλα πρωταθλήματα και τίτλους με τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ απλό, αυτό θέλουμε και μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα μέσα στο παρκέ. Θα κάνω ό,τι ζητήσει ο προπονητής μου, όχι μόνο να σουτάρω καλά. Για να παίζεις στο ΝΒΑ πρέπει να κάνεις και άλλα πράγματα. Να παίζεις άμυνα, επίθεση.

Είχα την ευκαιρία στην καριέρα μου να παίξω με πολύ μεγάλους παίκτες και μαζί τους και ως αντίπαλος, όπως ο Κόμπι Μπράιαντ. Εχω την εμπειρία που χρειάζεται, έχω μάθει από αυτούς και σίγουρα όλα αυτά θα μου φανούν πάρα πολύ χρήσιμα στην καριέρα που τώρα ξεκινάω στον Παναθηναϊκό”.

Σενάριο για Κίτσεν και Καντού – Διαψεύδουν από τον Παναθηναϊκό

“Πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό!”

“Τρελό” παιχνίδι στο Χιούστον – Φαρμακερός… Πάρκερ (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε