Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Στην Ελλάδα ο Πάνκο: Ξέρω τι σημαίνει Παναθηναϊκός!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στους “πράσινους”, δήλωσε ο Αντι Πάνκο, κατά την άφιξή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος το πρωί της Κυριακής

Ο 35χρόνος φόργουορντ αμέσως μετά την άφιξη του στο “Ελ. Βενιζέλος”, όπου τον υποδέχθηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, δήλωσε χαρούμενος από τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του.

“Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Δεν είμαι καθόλου αγχωμένος, γνωρίζω ότι θα υπάρχουν διαφορές στην ομάδα σε σχέση με την περσινή περίοδο, αλλά δεν ανησυχώ για τη νέα σεζόν. Ο Παναθηναϊκός έχει κρατήσει τον Διαμαντίδη στο ρόστερ του, ο οποίος είναι ο καλύτερος γκαρντ που υπάρχει στην Ευρώπη, ενώ έχει και τον Σοφοκλή, ένα παίκτη που σαν και αυτόν δεν υπάρχει στην Ευρώπη, αλλά βρίσκεις μόνο στο ΝΒΑ. Δεν έχω παίξει ποτέ μαζί τους, όμως όλοι ξέρουμε ότι ήδη ο Παναθηναϊκός έχει δύο σταρ και οι υπόλοιποι παίκτες στο ρόστερ του”, είπε αρχικά ο Πάνκο και συμπλήρωσε:

“Ολοι μας είμαστε επαγγελματίες, παίκτες Ευρωλίγκας και στο τέλος κάτι καλό θα βγει. Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει Παναθηναϊκός, παίζω μπάσκετ δέκα χρόνια στην Ευρώπη και δεν χρειάστηκε να ψάξω τίποτα για τη νέα μου ομάδα. Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε