Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στην Ελλάδα ο Χάρις – Πήγε με Βιντιάδη στα Σπάτα!

Στην Ελλάδα ο Χάρις – Πήγε με Βιντιάδη στα Σπάτα!

Ο Κιθ Χάρις έφτασε στην Αθήνα την Πέμπτη(!) και το απόγευμα της Παρασκευής πήγε στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ, συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Βιντιάδη. Τους δυο υποψήφιους επενδυτές τους υποδέχθηκε ο Θωμάς Μαύρος.

Παρόλο που αναμενόταν να φτάσει την Παρασκευή στην Ελλάδα, ο Χάρις έφτασε από την Πέμπτη στη χώρα μας. Φυσικά, σκοπός της επίσκεψής δεν είναι άλλος από το να πραγματοποιήσει τις τελικές επαφές του ίδιου και του Δημήτρη Βιντιάδη με τη διοίκηση της ΑΕΚ για να προχωρήσει το ενδιαφέρον τους για την ΠΑΕ.

Οι υποψήφιοι επενδυτές του συλλόγου βρέθηκαν στα Σπάτα την Παρασκευή, εκεί όπου τους υποδέχτηκε ο Θωμάς Μαύρος και τους ξενάγησε στο χώρο.

Εκεί πήραν μία… πρώτη γεύση από την Ένωση, καθώς ξεναγήθηκαν στα γραφεία του συλλόγου και το προπονητικό κέντρο όπου παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης της ομάδας.

Στη συνάντηση το “παρών” έδωσε και ο διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης, Ανδρέας Δημητρέλος. Ο Κιθ Χάρης εντυπωσιάστηκε από όσα είδε στα Σπάτα, αλλά φαίνεται συγκρατημένος αναφορικά με το ενδιαφέρον του να εμπλακεί στην ΑΕΚ. Θεωρεί πως υπάρχουν πολλά ακόμα βήματα που πρέπει να γίνουν και όλα δείχνουν πως οι εξελίξεις μετατίθενται για το τέλος του μήνα.

Οι δυο υποψήφιοι επενδυτές αναμένεται να επισκεφθούν και τον χώρο που βρισκόταν του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, πριν βρεθούν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε