Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρέθηκε μαζί με τον Λουίς Γκαρσία σε εκδήλωση των φίλων της Λίβερπουλ στην Αθήνα και απάντησαν σε ερωτήσεις του Τύπου. Τζόρβας: “Θέλω να φύγω από την Ελλάδα”.

Τζόρβας: Θέλω να φύγω από την Ελλάδα

Ο Σισέ είπε μεταξύ άλλων:

«Σας εύχομαι να μπορέσετε να νιώσετε, όπως εμείς εκείνο το βράδυ με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν κάτι φανταστικό. Θυμαμαι δεν μπορουσα να κοιμηθω αλλά ολα πηγαν καλα. Έχω γερή κατασκευή, έβλεπα τα άλλα παιδιά και ήθελα να γυρίσω πίσω και έτσι ξεπέρασα τον τραυματισμό».

Για την μεταγραφή του στην Λίβερπουλ: Ήξερα τον Ουγιέ, είχαμε πολύ καλές σχέσεις από την Γαλλία και όταν το έμαθα για το ενδιαφέρον δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά.

Για τις συλλογικές προτιμήσεις του: «Η καρδιά μου είναι για τον Παναθηναϊκό και την Λίβερπουλ».

Για το κούρεμα: « Πάει ανάλογα με την διάθεση μου. Τώρα είναι κακή γιατί χάσαμε το πρωτάθλημα».

Για το αν θα επιστρέψει στην Λίβερπουλ: «Η Λίβερπουλ είναι μία πολύ καλή ομάδα αλλά τώρα είμαι στην καλύτερη, τον Παναθηναϊκό» 

Ο Γκαρσία τόνισε:
“Σίγουρα ήταν από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου όταν γυρίσαμε από το αεροδρόμιο και είδαμε όλον αυτόν τον κόσμο να μας περιμένει και να γιορτάζει το Τσάμπιονς Λιγκ. Το καλύτερο μου γκολ είναι αυτό που έβαλα εκείνη την χρονιά με την Τσέλσι. Όταν έπαιζα με τον Σισέ η συνεργασία μας ήταν καλή αλλά πάντα φώναζε.

Πάντα είναι ωραίο να συναντάς ανθρώπους που αγαπάνε την Λίβερπουλ. Μας άρεσε που ήμασταν εδώ και θυμηθήκαμε ωραίες χρονιές. Είναι πολλά τα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Βλέπω πολλά ματς της ομάδας αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα. Εύχομαι του χρόνου να καταφέρουν να είναι στην κορυφή. Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα που μου έδωσε σχεδόν τα πάντα στην καριέρα και θέλω να την ευχαριστήσω.”

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε