Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην Κωνσταντινούπολη με… χαμόγελα ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROLEAGUE.NET
ΦΩΤΟ EUROLEAGUE.NET

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έγιναν η πρώτη ομάδα που έφτασε στην Κωνσταντινούπολη για το final-4 της Ευρωλίγκας.

Ομπράντοβιτς: Το τελευταίο μου final-4 με τον Παναθηναϊκό

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Καταγγελία και σχέδιο αποπροσανατολισμού”

Το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στην Τουρκία για το final-4 της Ευρωλίγκας. Οι “πράσινοι” κατέλυσαν στο ξενοδοχείο «Polat Reinassance», στο οποίο θα μείνει και η αποστολή του Ολυμπιακού.

Παράλληλα οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι οι μοναδικοί από αυτούς των τεσσάρων φιναλίστ που θα προπονηθούν την Τετάρτη στην Sinan Erdem Arena.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague έκανε κατά την άφιξη της ομάδας ο Στράτος Περπέρογλου δηλώνοντας αισιόδοξος ενόψει του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Βρίσκομαι σε αυτή τη θέση για τρίτη φορά. Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για μένα καθώς αντιμετώπισα πρόβλημα υγείας όμως είμαι εδώ με την ομάδα μου και έτοιμος να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να νικήσει. Τις προηγούμενες δύο φορές που συμμετείχα σε Final 4 το 2009 και το 2011 κατακτήσαμε το τρόπαιο. Το ίδιο ελπίζω να συμβεί και την τρίτη! Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο», είπε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: 

«Η ΤΣΣΚΑ είναι πιθανότατα η καλύτερη ομάδα φέτος. Παίζουν καλά, θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι. Όμως εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Έχουμε εμπειρία, έχουμε έναν προπονητή που έχει βρεθεί σε αυτή την κατάσταση πολλές φορές στο παρελθόν. Μπορεί να μας οδηγήσει και να μας κάνει να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε