Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στην κόψη του ξυραφιού

Το τελευταίο της χαρτί παίζει η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ίντερ, ΦΩΤΟ REUTERS.

Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο Καμπ Νου διεξάγεται το σπουδαιότερο ματς της 5ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μπαρτσελόνα και Ίντερ ήταν τα απόλυτα φαβορί για την πρόκριση όταν έγινε η κλήρωση αλλά τώρα βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Για τους γηπεδούχους τα πράγματα είναι οριακά αφού η ήττα από την Ρούμπιν Καζάν την προηγούμενη αγωνιστική τους έχει φέρει με την πλάτη στον τοίχο.

 
Η συμμετοχή του Μέσι είναι εξαιρετικά αμφίβολη και αν τελικά δεν παίξει τότε οι ισορροπίες θα αλλάξουν. Η Ίντερ βολεύεται και με ισοπαλία αφού θα φτάσει τους 7 βαθμούς και θα κρατήσει πίσω της την Μπαρτσελόνα. Στο άλλο ματς του ομίλου η Ρούμπιν Καζάν υποδέχεται τη Ντιναμό Κιέβου και με νίκη θα κάνει άλμα πρόκρισης.
 
Στον 5ο όμιλο η Λίβερπουλ έχει λιγοστές ελπίδες πρόκρισης και θέλει να τις εξαντλήσει. Φιλοξενείται από την αδύναμη Ντεμπρετσένι και χρειάζεται μόνο νίκη. Αυτό βέβαια δεν αρκεί στην ομάδα του Μπενίτεθ, αφού δεν πρέπει η Φιορεντίνα να κερδίσει την Λιόν στο Αρτέμιο Φράνκι, για να διατηρήσει τις μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης.
 
Αν οι βιόλα κερδίσουν τότε όλα θα έχουν τελειώσει. Σε περίπτωση ισοπαλίας η Λίβερπουλ θα χρειάζεται να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την Φιορεντίνα με καλύτερο σκορ από το 2-0 που είχε χάσει στην Ιταλία.
 
Στον 7ο όμιλο η Σεβίλλη έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ και απομένει να “καπαρώσει” την πρώτη θέση. Αυτό θα γίνει αν φύγει αήττητη από την έδρα της Ουνιρέα. Οι Ρουμάνοι βρίσκονται στην δεύτερη θέση και έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις αρκετές αλλαγές που θα έχει στην ενδεκάδα η αντίπαλος τους.
 
Στο άλλο ματς του ομίλου η Ρέιντζερς υποδέχεται την Στουτγκάρδη, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν αποκλειστικά τη νίκη. Όποιος χάσει χάνεται ενώ η ισοπαλία δεν βολεύει καμία από τις δύο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε