Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στην κορυφή η ΑΕΚ με σόου Μπέλεκ(VIDEO)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από το Αγρίνιο, επικρατώντας με δύο γκολ του Λέο Μπέλεκ, του Παναιτωλικού και ανέβηκε έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τρεις σερί νίκες και κορυφή για την ΑΕΚ που πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο και προσπέρασε τον Παναθηναϊκού στον βαθμολογικό πίνακα, με τους “πράσινους” όμως να έχουν τρία παιχνίδια λιγότερα.
 
Ο Παναιτωλικός μπήκε με ενθουσιασμό στο ματς αλλά οι “κιτρινόμαυροι” ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στην δεύτερη τους επίθεση. Στο 21ο λεπτό ο Λεονάρντο έκανε την σέντρα, ο Λυμπερόπουλος έπαιξε το 1-2 με τον Μπέλεκ και ο τελευταίος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Μπλάζιτς.
 
Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Κωστένογλου κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό με αποτέλεσμα να απειληθούν ελάχιστα μέχρι το τέλος. Κάποια μακρινά σουτ ήταν ότι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι γηπεδούχοι που αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα από την πίεση της ΑΕΚ στην ανάπτυξη.
 
Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν ο Μπαμόγκο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Καράμπελα, μόλις δέκα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.
 
Η ΑΕΚ σφράγισε το τρίποντο με τον Μπέλεκ να βάζει την υπογραφή του πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις, μετά από ωραία προσπάθεια του Κλωναρίδη.
 
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Γκόλιας (46’ Σιόντης 68’ Μπαμόγκο), Κούσας (35’ Ρότσα), Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Χαριστέας, Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καμαρά.
ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Μπέλεκ, Λεονάρντο (60’ Σιαλμάς), Κάρλος, Μάκος (70’ Κάλα), Καράμπελας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος (83’ Κλωναρίδης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε