Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Στην ΚΠΡ ο Σισέ!

Ο Γάλλος επιθετικός αποχαιρετά την Ιταλία και την Λάτσιο για να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, με το κόστος της μετακόμισης να αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.
Η “Gazzetta dello Sport” έχει πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της, την μετακίνηση του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού στην ΚΠΡ, αναφέροντας πως η Λάτσιο θα ενισχυθεί με τον Χόντα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
 
Ο τίτλος της ιταλικής εφημερίδας είναι: “Ο Σισέ στην ΚΠΡ, έρχεται ο Χόντα” και μέσα στο κείμενο γράφει: “Η Λάτσιο ολοκληρώνει την πώληση του Σισέ στην ΚΠΡ. Σύντομα θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση. Ο πρόεδρος Λοτίτο τελειώνει και με τις τυπικές λεπτομέρειες για την ενίσχυση του Χόντα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας”.
 
Η συμφωνία των Ρωμαίων με την ΚΠΡ είναι  έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. Ετσι, ο Σισέ επιστρέφει στην Πρέμιερσιπ έπειτα από 2,5 χρόνια απουσίας.
 
Ο ίδιος είχε εκφράσει κατά το παρελθόν επανειλημμένα την επιθυμία να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου είχε αγωνιστεί από το 2004 μέχρι το 2006 στη Λίβερπουλ και τη σεζόν 2008/09 δανεικός από τη Μαρσέιγ.

 
Το συμβόλαιο του Σισέ με τους “λατσιάλι”, με τους οποίους φέτος έχει 25 συμμετοχές και 7 γκολ, έληγε το 2015.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε