Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Στην Παιανία ο Γόντικας – Στο… σπίτι του ο Νίνης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έδωσε το παρόν στην προπόνηση της Πέμπτης και συνομίλησε με τους αρχηγούς της ομάδας. Δεν προπονήθηκε ο Νίνης που έμεινε στο σπίτι του λόγω ίωσης. Πρόβλημα με Πετρόπουλο.

Με την παρουσία του Δημήτρη Γόντικα διεξήχθη η προπόνηση της Πέμπτης στην Παιανία. Ο πρόεδρος του “τριφυλλιού” παρακολούθησε το πρόγραμμα και στη συνέχεια είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Κώστα Κατσουράνη και τον Γιόσου Σαριέγκι.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Ζέκα ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε ατομικά. Αντίθετα ο Νίνης παρέμεινε στο σπίτι του και πιθανότατα θα βρίσκεται εκτός αποστολής όπως και οι Λέτο, Μπουμσόνγκ. Παράλληλα πρόβλημα προέκυψε με τον Πετρόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε στο διπλό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Από την προπόνηση απουσίαζαν επίσης οι Μαυρίας-Καπίνο που δεν πρόλαβαν να γυρίσουν από την εθνική ελπίδων. Αντίθετα οι διεθνείς με την ανδρών, οι Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος επέστρεψαν και ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Χριστοδουλόπουλος: 4Χ4 και πρωτάθλημα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε