Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στην πόρτα της εξόδου ο Αντωνίου!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού προανήγγειλε την αποχώρηση του από την ομάδα με επιστολές προς τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών, ενώ την Τρίτη θα έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Γόντικα. Τι είπαν Πατέρας – Τζίγγερ για τις εξελίξεις στα διοικητικά.
Πατέρας: Λεφτά υπάρχουν και περισσεύουν – Τζίγγερ: Η λύση της φυγής προ του αδιέξοδου θυμίζει ελιγμούς που έχουμε δει σε άλλες περιπτώσεις

Ο Αντωνίου, όπως όλα δείχνουν, θα ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε ο Νικόλας Πατέρας, όπως συνέβη και το περασμένο καλοκαίρι όταν αποχώρησαν μαζί για να επιστρέψουν στη συνέχεια τον Σεπτέμβριο στην Παιανία.
 
Ο διευθυντής ποδοσφαίρου αναμένεται να έχει συνάντηση την Τρίτη με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Γόντικα, ώστε να συζητήσουν το τι ακριβώς θα γίνει από εδώ και πέρα.
 
Η απόφαση του Αντωνίου να παραιτηθεί φαίνεται και από επιστολές που έχει ανταλλάξει τον τελευταίο καιρό με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών, όπου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της φυγής, τονίζοντας ότι “σε λίγο καιρό μπορεί να μιλάτε μόνο με τον Φρέιτας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε