Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Στην πόρτα της εξόδου ο Μπεν Αρφά

Η Μαρσέιγ ενημέρωσε τον Μπεν Αρφά ότι δεν υπολογίζεται.
Η Μαρσέιγ ενημέρωσε τον Μπεν Αρφά ότι δεν υπολογίζεται.

Θετικά μηνύματα από την Γαλλία για τον Ολυμπιακό. Η Μαρσέιγ ενημέρωσε τον παίκτη ότι δεν υπολογίζεται και πρέπει να φύγει άμεσα από την ομάδα.

Η εφημερίδα Πρωταθλητής αναφέρει ότι οι άνθρωποι της ΜΑρσέιγ γνωστοποίησαν την πρόθεση τους να παραχωρήσουν τον Μπεν Αρφά διότι ο προπονητής δεν τον υπολογίζει.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Γάλλο άσο και όπως όλα δείχνουν η πολύκροτη υπόθεση θα έχει ευτυχή κατάληξη.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες απόκτησης του παίκτη και γι’ αυτό θα περιμένουν μέχρι και την επόμενη εβδομάδα. 

Ο τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Ζοσέ Ανιγκό με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα, αλλά δεν έκρυψε την επιθυμία του να κρατήσει τον Μπεν Αρφά στη Μασσαλία: 

“Δεν είναι μυστικό πλέον πως έχουμε δεχθεί πολλές προτάσεις για τον Μπεν Αρφά. Τόσο από αγγλικούς όσο και από ισπανικούς συλλόγους, όμως αυτή του Ολυμπιακού είναι η πιο ξεκάθαρη. Κατά την διάρκεια μιας διαπραγμάτευσης πολλές πλευρές εμπλέκονται, ο σύλλογος, ο παίκτης και φυσικά η ομάδα που τον θέλει. Υπάρχουν όμως και παράμετροι που δεν είναι εύκολοι. Παίζονται πολλά λεφτά, για ένα σπουδαίο ταλέντο. Ότι είναι να συμβεί θα ξεκαθαρίσει μέσα στον Γενάρη, στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει, όμως είμαι αισιόδοξος ότι θα μείνει.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε