Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Στην πόρτα της εξόδου ο Ντουντού!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το ενδεχόμενο να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μέσου, εξετάζουν στον Ολυμπιακό καθώς η απόδοση του δεν έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας.

 Ο Βραζιλιάνος δεν έχει καμία σχέση με τον παίκτη που έκανε τα πάντα στη μεσαία γραμμή όταν πρωτόβαλε τα «ερυθρόλευκα», κάτι στο οποίο έχουν συμβάλλει και οι συνεχείς τραυματισμοί, που επίσης προσμετρώνται στα μείον του. Εκτός των άλλων, υπάρχει και το οικονομικό στη μέση, με τον Ντουντού να έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο, το οποίο αποτελεί «αγκάθι» για τη διοίκηση, σε σύγκριση πάντα με την προσφορά του ποδοσφαιριστή.

Οι διοικούντες τους Πειραιώτες έχουν σκεφθεί ακόμα και τη λύση να αποδεσμεύσουν τον Ντουντού, αν δεν βρεθεί ομάδα να τον πουλήσουν και με δεδομένη την αρνητικού στάση του στη μείωση των αποδοχών του. Ωστόσο, ο μέσος του Ολυμπιακού έχει καλό όνομα στη χώρα του, κάτι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι σκέφτονται το ενδεχόμενο να τον προσφέρουν ως αντάλλαγμα στη Σάο Πάουλο, ζητώντας τον Κλέμπερ Σαντάντα ή τον Φερναντίνιο ή τον Νταγκομπέρτο, παίκτες που τους είχαν απασχολήσει παλαιότερα.

 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε