Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Στην… σέντρα η Πρέμιερ Λιγκ

ΦΩΤΟ REUTERS.
Την ώρα που στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιες ομάδες έχουν υποβιβαστεί και προβιβαστεί στην Αγγλία ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Εκτός έδρας ξεκινούν Μάντσεστερ Γ., Άρσεναλ και Τσέλσι.
Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει πρεμιέρα στην έδρα της Γουέστ Μπρομ. Η Τσέλσι, η οποία ολοκλήρωσε χωρίς τίτλο τη σεζόν 2010-11 και βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κάρλο Ανσελότι στον πάγκο της, θα αντιμετωπίσει τη Στόουκ ενώ η Αρσεναλ θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Νιουκάστλ. Η Λίβερπουλ αρχίζει από το “Ανφιλντ”, υποδεχόμενη τη Σάντερλαντ ενώ η πρώτη ουαλική ομάδα που συμμετέχει στην Πρέμιερ Λιγκ, η Σουόνσι, θα έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι.
 
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
Μπλάκμπερν – Γουλβς
Φούλαμ – Αστον Βίλα
Λίβερπουλ – Σάντερλαντ
Μάντσεστερ Σίτι – Σουόνσι
Νιουκάστλ – Αρσεναλ
ΚΠΡ – Μπόλτον
Στόουκ – Τσέλσι
Τότεναμ – Εβερτον
Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γουίγκαν – Νόριτς
 
Το πρόγραμμα της “Boxing Day”
Αρσεναλ – Γουλβς
Μπόλτον – Νιουκάστλ
Τσέλσι – Φούλαμ
Λίβερπουλ – Μπλάκμπερν
Μάντσεστερ Γ. – Γουίγκαν
Νόριτς – Τότεναμ
Στόουκ – Αστον Βίλα
Σάντερλαντ – Εβερτον
Σουόνσι – ΚΠΡ
Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Σ.
 
*** Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι (μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν τις 4 πρώτες θέσεις) διεξάγεται την 3η αγωνιστική στο Ολντ Τράφορντ μεταξύ της Μάντσεστερ Γ. και της Αρσεναλ. Οι “Λονδρέζοι”, μία εβδομάδα νωρίτερα υποδέχονται τη Λίβερπουλ. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι τίθενται αντιμέτωπες για πρώτη φορά στις 17 Σεπτεμβρίου στο “Ολντ Τράφορντ”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε