Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Στην τελική ευθεία για να μπουν οι επενδυτές στον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη με την πλευρά των Φλωρίδη – Σαχπατζίδη, σχετικά με το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών να βάλουν χρήματα στην ΠΑΕ.

Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον των δύο αντρών να επενδύσουν χρήματα στην ομάδα και πλέον απομένει ο οικονομικός έλεγχος που θα ξεκινήσει την Τρίτη.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά τα περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ που θέλουν να επενδύσουν οι Φλωρίδης – Σαχπατζίδης στην ΠΑΕ, θα μπουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στα τέλη Ιουλίου.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε επίσημα για το θετικό κλίμα που υπήρξε στη συνάντηση:

“Σε θετικό κλίμα συναντήθηκε την Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης με τους ενδιαφερόμενους για την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Φλωρίδη και την οικογένεια Σαχπατζίδη, παρουσία του Ζήση Βρύζα.

Από αύριο, συνεργάτες των ενδιαφερομένων θα προβούν στους απαραίτητους νομικούς και οικονομικούς ελέγχους. Σήμερα θα ενημερωθεί και ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ.”

Μετά και την παραίτηση του Ζήση Βρύζα από την Εθνική ομάδα αναμένεται σύντομα η ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, μιας και ο πρώην βοηθός του Σάντος ήταν παρών και στη συνάντηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε