Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Στην Θεσσαλονίκη ο Μαγκέτι – Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ – Δείτε το βίντεο

Περισσότεροι από 500 οπαδοί του “δικεφάλου του βορρά” βρέθηκαν στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” για να υποδεχθούν τον μεγάλο σταρ του ΝΒΑ, Κόρεϊ Μαγκέτι. Δείπνο παρέθεσε στον παίκτη η ΚΑΕ.

Τη νύχτα μέρα έκαναν περισσότεροι από 500 οπαδοί του ΠΑΟΚ όταν είδαν τον Κόρεϊ Μαγκέτι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ο Αμερικανός σούπερ σταρ δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του αλλά δεν άργησε να μπει στο κλίμα χορεύοντας και αυτός στον ρυθμό των οπαδών του ΠΑΟΚ.
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος, αισθάνομαι καταπληκτικά. Οι φίλαθλοι είναι εκπληκτικοί, νιώθω χαρά που μπορεί να παίξω στον ΠAOK. Έκανε πολύ καλή δουλειά ο μάνατζερ μου κι ήταν αυτός που μου έκανε να σκεφτώ να έρθω και να παίξω στον ΠAOK.
 
Νομίζω είναι πολύ καλή στιγμή ώστε σύντομα να δώσω την απάντησή μου. Οι φίλαθλοι είναι απίστευτοι. Αυτοί μου έδωσαν το κίνητρο να έρθω εδώ και να παίξω», τόνισε ο Μαγκέτι, δείχνοντας ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον “δικέφαλο του βορρά».
 
Λίγο αργότερα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρέθεσε δείπνο στον Κόρεϊ Μαγκέτι και τη συνοδεία του στο ξενοδοχείο “Νικόπολις”, όπου ο αστέρας του ΝΒΑ γνώρισε τον Μπάνε Πρέλεβιτς και το Νίκο Σταυρόπουλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε