Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Στην Θεσσαλονίκη το ραντεβού για Γεωργιάδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Σταύρος Αδαμίδης θα συναντηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Θεσσαλονίκη, με τον Πέτρο Θεοδωρίδη για να συζητήσουν τη μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη στην ΑΕΚ. “Ο παίκτης οδεύει προς το εξωτερικό”, τόνισε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού.

Ο πρόεδρος της “Ένωσης” επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πέτρο Θεοδωρίδη και μετέθεσαν το αρχικά προγραμματισμένο για την Παρασκευή ραντεβού, το Σαββάτο. Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν στην Θεσσαλονίκη το ενδεχόμενο μεταγραφής του Γιώργου Γεωργιάδη στους “κιτρινόμαυρους” με τον Πανσερραϊκό να ζητάει ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ για τον παίκτη και την ΑΕΚ να προσφέρει μέχρι 250.000 και έμψυχα ανταλλάγματα.
 
Ωστόσο με δηλώσεις του ο Πέτρος Θεοδωρίδης τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον νεαρό ποδοσφαιριστή και από άλλες ομάδες εκτιμώντας πως θα μετακομίσει στο εξωτερικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Σερρών στον NOVAΣΠΟΡ FM 94,6:
Για Γεωργιάδη και Ανάκογλου:
«Υπάρχει για αύριο ραντεβού με τον κ. Αδαμίδη. Αλλά σήμερα υπάρχει και άλλο ραντεβού με άλλη ομάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα του εξωτερικού, από τη Γαλλία. Όπως πάνε τα πράγματα, οι παίκτες οδεύουν περισσότερο προς το εξωτερικό γιατί εδώ στον ελληνικό χώρο είναι δύσκολα από οικονομική άποψη. Αυτή τη στιγμή αν κινείται ένας, σου λέει μόνος μου είμαι και σου δίνω όσα θέλω. Εμείς είπαμε πουλάμε, όχι ξεπουλάμε. Πάντα όταν η αγορά είναι στάσιμη κάποιος πάει να το εκμεταλλευτεί. Σημασία έχει με ποιον έχεις να κάνεις».

Για το θέλει και τους δύο παίκτες η ΑΕΚ:
«Δεν έχουμε κάνει ακόμα συζήτηση με την ΑΕΚ. Θα δούμε αύριο. Είχε γίνει μια κουβέντα σε τηλεφωνική συζήτηση για πακέτο και είπα να πάρουν πρώτα τον έναν και μετά βλέπουμε για τον άλλο. Για να τους πάρεις πακέτο πρέπει να είσαι οικονομικά δυνατός».

Για τον Ολυμπιακό:
«Μέχρι πρότινος, πριν από 1-2 μήνες ενδιαφερόταν και για τους δύο. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω όμως κάτι τέτοιο, αλλά ίσως δεν έχει μπει ακόμα δυνατά στην ελληνική αγορά. Τώρα ξέρω ότι ενδιαφέρεται για τον Ανάκογλου».

Για το πόσο κοστολογεί τους δύο παίκτες:
«Δεν είναι θέμα πόσο κοστολογούνται. Να δούμε τι προτάσεις θα έχουμε και θα δούμε. Θα διαπραγματευτούμε, αλλά όχι με τις 300.000-400.000 ευρώ που ακούγονται. Αν είναι με τόσα να πάνε να χτυπήσουν άλλες πόρτες».

Για την επιθυμία του Γεωργιάδη να πάει στην ΑΕΚ:
«Αν μπορεί η ΑΕΚ να τον αποκτήσει θα ικανοποιηθούν και οι δύο. Μπορεί να είπε ο Γεωργιάδης ότι αυτό θέλει, αλλά αν έρθει καλύτερη πρόταση από το εξωτερικό δεν νομίζω να την αρνηθεί. Το θέμα είναι να ικανοποιηθεί και ο παίκτης και η ομάδα».

Για το αν μετάνιωσε που δεν τους πούλησε τον Ιανουάριο:
«Όχι, γιατί τότε ο πρωταρχικός στόχος ήταν να σωθεί η ομάδα. Αφού υπήρχε ο χρόνος και δεν είχαμε πρόβλημα οικονομικό αποφασίσαμε να πάμε μέχρι τέλους. Είμαι πολύ πικραμένος και από τους παίκτες και από τους δύο προπονητές που είχαμε. Δεν μπορείς να παρουσιάζεις σε 6-7 ματς σούπερ ομάδα και εκεί που χρειάζεται να πάρεις τους βαθμούς να μην ανταποκρίνεσαι.

Κάποιοι παίκτες σήκωσαν παντιέρα στον Κοκότοβτς. Έγινε αλλαγή προπονητή αλλά ούτε και ο δεύτερος πρόσφερε τίποτα. Την ευθύνη μπορεί να την έχω εγώ. Δεν μεταφέρεται στους παίκτες, ωστόσο έδειξαν απογοήτευση και πολύ άσχημη εικόνα».

Για τα έμψυχα ανταλλάγματα που δίνουν οι ομάδες:
«Αν πέσουν στο τραπέζι και κάνουν για την ομάδα μου και μπορούν να βοηθήσουν στη Β’ Εθνική, ίσως».

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν:
«Οι στόχοι δεν έχουν οριοθετηθεί αφού δεν ξέρουμε που θα ανήκουμε. Ας μάθουμε πρώτα τους στόχους που έχει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Προς το παρόν βαδίζουμε στα τυφλά».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για άλλους παίκτες του Πανσερραϊκού:
«Φεύγοντας 1-2 παίκτες πιστεύω ότι ανοίγεται δρόμος για άλλους. Ενδιαφέρον υπάρχει, αλλά σκεπτικό είναι να μην αποδυναμωθεί πλήρως η ομάδα. Να προωθήσουμε κι άλλα νέα παιδιά, άλλωστε είμαστε η μόνη ομάδα που τολμάει να το κάνει αυτό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε