Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στην Τούμπα… δεν λαλούν πετεινοί – ΠΑΟΚ-Τότεναμ (20.00)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Δικέφαλος του βορρά είναι έτοιμος για μία ακόμη Ευρωπαϊκή πρόκληση. Το “καμίνι” της Τούμπας θα υποδεχτεί την Τότεναμ που ήρθε στην Ελλάδα με τα… δεύτερα.

Ο Λάζλο Μπόλονι που δεν υπολογίζει στους Τσιρίλο, Λαζάρ, Γεωργιάδη γνωρίζει ότι ο σημερινός αγώνας αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του.

Το όνομα του αντιπάλου μπορεί να “τρομάζει” όμως ο Χάρι Ρέντναπ επέλεξε να αφήσει στην Αγγλία τους 10 από τους 11 παίκτες που ξεκίνησαν στο ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Γουλβς.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι αναπληρωματικοί της Τότεναμ μπορούν να υποτιμηθούν, Παίκτες όπως οι Ντος Σάντος, Παβλιουτσένκο μόμο αμελητέες ποσότητες δεν είναι.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, Έττο, Λίνο, Κοντρέρας και Μαλεζάς στην άμυνα. Γκαρσία, Φωτάκης θα είναι στο κέντρο με τον Ίβιτς πιο μπροστά. Στα πλάγια θα παίξουν Ρομπέρ, Βιεϊρίνια και ο αθανασιάδης θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1 ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε