Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Στην τρίτη θέση της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη επικράτησαν με 14-12 της ρώσικης Κίνεφ Κίρισι και κατέλαβαν την τρίτη θέση του Τσάμπιονς Καπ.

Με σημάδια εκνευρισμού στα πρόσωπα τους, από όσα έγιναν με την διαιτησία στον ημιτελικό με την Οριζόντε Κατάνια, οι παίκτριες του Ολυμπιακού νίκησαν 14-12 τη ρωσική Κίνεφ Κίρισι στον αγώνα με έπαθλο την τρίτη θέση στο φάιναλ φορ του Σαμπαντέλ.

Η αρχηγός, Σταυρούλα Αντωνάκου, συνέχισε με φόρα από τον ημιτελικό και με 2 γρήγορα γκολ έβαλε τον Ολυμπιακό στη θέση του οδηγού από νωρίς. Η Αμερικανίδα Κρεγκ πήρε τη σκυτάλη και συνέχισε με τρια δικά της γκολ. Οι Ρωσσίδες προσπάθησαν να αντιδράσουν με Φεντότοβα και Μπελγιαεβα. Με τις Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου και Αβραμίδου να σκοράρουν για το Θρύλο και την Φαν Μπέλκουμ να παίρνει την ομάδα στις πλάτες της η ομάδα πήρε ένα προβάδισμα τεσσάρων γκολ στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου (8-12).
 
Στη συνέχεια οι πολίστριες του Θρύλου μάλλον επαναπαύτηκαν και έδωσαν την ευκαιρία στην Κίνεφ να μειώσει στο γκολ (11-12). Ένα τέρμα από την Κρεγκ όμως και άλλο ένα από την Αντωνάκου έκοψαν τα φτερά της ρώσσικης ομάδας και έδωσαν την νίκη στον Ολυμπιακό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε