Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Στην Τσέλσι ο Τόρες! – Έκαψαν τις φανέλες του στο Λίβερπουλ

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Στις “καθυστερήσεις” της μετεγγραφικής περιόδου η Τσέλσι έκανε το κόλπο γκρόσο και συμφώνησε με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες. Κλείνουν και τον Νταβίντ Λουίζ οι μπλε.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και έφερε τον ισπανό σούπερ σταρ στο Λονδίνο. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να δώσει 45 εκ. λίρες.

Ο Τόρες θα υπογράψει το νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την Τσέλσι που αναμένεται να του αποφέρει περίπου 150.000 λίρες την εδβομάδα!

Η είδηση επιβεβαιώθηκε επίσημα από τη Λίβερπουλ που εξέδωσε ανακοίνωση και οι οπαδοί της ομάδας έκαψαν τις φανέλες του Τόρες, αφού ο ίδιος ο παίκτης πίεσε για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Η ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

“Η Λίβερπουλ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την Τσέλσι για την πώληση του Φερνάντο Τόρες. Ο παίκτης έχει πλέον την έγκριση μας να μιλήσει με την ομάδα του Λονδίνου.”

Ο Άντι Κάρολ είναι ο αντικαταστάτης του Τόρες στη Λίβερπουλ

Η μετεγγραφή του Τόρες είναι η έκτη ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου μετά από αυτές του Κριστιάνο Ρονάλντο (94 εκ. ευρώ) και του Ζιντάν (75,8 εκ.ευρώ) στη Ρεάλ Μαδρίτης, του Ζλαταν Ιμπραιμοβιτς (66 εκ. ευρώ) στη Μπαρτσελόνα, του Κακά (65 εκ. ευρώ) και του Φίγκο (61 εκ. ευρώ) στη Ρεάλ.

Ο Αμπράμοβιτς δεν σταμάτησε εκεί αφού έδωσε άλλα 25 εκ. λίρες στην Μπενφίκα για να αποκτήσει τον Νταβίντ Λουίζ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε