Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στην Βουλή ξανά απολογούμενος ο Πιλάβιος!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με προσωπική τους επιστολή προς την Πρόεδρο της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, κ. Χρύσα Αράπογλου , οι Θόδωρος Καράογλου, Λευτέρης Αυγενάκης και Νικόλαος Λέγκας, ζητούν να παραστεί εκ νέου ο πρόεδρος της ΕΠΟ στην Βουλή, για να δώσει εξηγήσεις για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 Οι τρείς βουλευτές ζήτησαν την κλήση του προέδρου της ΕΠΟ, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το θέμα των αδειοδοτήσεων και τα πλαστά δελτία

 
Οι βουλευτές απαιτούν την παράδοση όλων των ασφαλιστικών και φορολογικών ενημεροτήτων, ενώ αφήνουν αιχμές για πλημμελή εφαρμογή των κανονισμών και γενικότερα τους χειρισμούς της ΕΠΟ!
 
Το περιεχόμενο της επιστολής έχει ως εξής:
 
“Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,
 
Με την παρούσα επιστολή επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την ανάγκη λήψης πρωτοβουλιών από μέρους σας, καθώς όλος ο φίλαθλος κόσμος της χώρας παρακολουθεί μετά λύπης όσα διαδραματίζονται την τελευταία περίοδο στο χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και ιδιαιτέρως τα τεκταινόμενα σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων για τη συμμετοχή τους στην Super League.
 
Είναι δεδομένο ότι οι χειρισμοί της ΕΠΟ ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο φίλαθλο κόσμο σχεδόν σε όλη τη χώρα, ενώ υπάρχει διάχυτο το αίσθημα άνισης μεταχείρισης μεταξύ των ομάδων, καθώς και πλημμελής εφαρμογή των κείμενων διατάξεων και των κανονισμών. Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνουμε την ευρεία αμφισβήτηση των οργάνων Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας, τις αναφορές για πλαστές ενημερότητες, αλλά και τις αλλεπάλληλες καταγγελίες για δίκτυα διαφθοράς και εκβιαστών.
 
Υπογραμμίζουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα το «Αυτοδιοίκητο» του ελληνικού Ποδοσφαίρου και τους κανόνες της ΟΥΕΦΑ. Ωστόσο, ζητούμε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Σ. Πιλάβιος, να κληθεί άμεσα στην αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, της οποίας έχετε την τιμή να προεδρεύετε, και να δώσει σαφείς εξηγήσεις. Σκόπιμο είναι επίσης να παραδώσει ο ίδιος στη Βουλή τα σχετικά δικαιολογητικά (ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες)  προς άρση κάθε αμφιβολίας για την πλήρη τήρηση της νομιμότητας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη μέριμνα και τις ενέργειές σας.
 
Με εκτίμηση,
 
Ελευθέριος Αυγενάκης, Βουλευτής Δημοκρατικής Συμμαχίας Ηρακλείου
Θεόδωρος Καράογλου, Βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης
Νικόλαος Λέγκας, Βουλευτής ΝΔ Τρικάλων”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε