Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Στην Βραζιλία ο Ντουντού, στην… γύρα ο Ολυμπιακός!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σε αναζήτηση αμυντικού μέσου βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, μετά την επιστροφή του Βραζιλιάνου στην πατρίδα του. Υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο μιας δεύτερης μεταγραφής στον χώρο του κέντρου, μιας και το μέλλον του Ουρτάδο στους Πειραιώτες είναι… αβέβαιο.

 Η αποχώρηση του Ντουντού Σεαρένσε από τον Ολυμπιακό, μετά από 3 χρόνια παρουσίας στην ομάδα, κάνει τους Πειραιώτες να… βγουν στη γύρα, για να βρουν τον αντικαταστάτη του.

 
Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος έλυσε την Πέμπτη το συμβόλαιό του με τους “ερυθρόλευκους”, έφτασε στην πατρίδα τουπροκειμένου να υπογράψει με την Ατλέντικο Μινέιρο και σε σύντομες δηλώσεις που έκανε, εξέφρασε την χαρά του για την επιστροφή του στην πατρίδα του.
 
Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να βρουν έναν παίκτη που θα… γεμίσει το κενό του Βραζιλιάνου, ενώ υπαρκτό είναι και το ενδεχόμενο να ψάξουν για δεύτερο αμυντικό μέσο, μιας και το μέλλον του Μοϊσές Ουρτάδο στους Πειραιώτες είναι αβέβαιο (ο Ισπανός ήρθε στην ομάδα σαν ηγέτης στον χώρο του κέντρου και δεν έχει ικανοποιήσει).
 
Όλα αυτά βέβαια μετά τις συζητήσεις της διοίκησης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε σχετικά με το μέλλον του Ισπανού προπονητή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Εφόσον τα πράγματα σε αυτό το… μέτωπο ξεκαθαρίσουν, τότε θα ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «ερυθρόλευκων».
 
Πάντως στον Ολυμπιακό αν και έχουν πάρει μαθηματικά το πρωτάθλημα, θέλουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στην φετινή Σούπερ Λιγκα με νίκες.
 
Ο Βαλβέρδε, στη προπόνηση της Παρασκευής, μίλησε στους παίκτες του για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, τους έκρουσε το… κώδωνα του κινδύνου και τους ζήτησε το απόλυτο στα επόμενα δυο παιχνίδια.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε