Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Στηρίζει τις προτάσεις Βγενόπουλου ο Πατέρας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τάχθηκε στο πλευρό του Ανδρέα Βγενόπουλου στο θέμα του γηπέδου, την ώρα που ο Δήμος Αθηναίων

στηρίζει την πρόταση Μπιρμπίλη. Την Τρίτη η συνεδρίαση της ΓΗΠΕΛ.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η θέση που θα πάρει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στο μείζον θέμα του γηπέδου που πηγαίνει από καθυστέρηση σε καθυστέρηση. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει μία ξεκάθαρη θέση από όλους τους εμπλεκόμενους έτσι ώστε να μπει ένα τέλος στο μείζον αυτό θέμα.

Η πρόταση της κυρίας Τίνας Μπιρμπίλη για τη διπλή ανάπλαση δεν αντιμετωπίστηκε με θετικό μάτι από τον Ανδρέα Βγενόπουλο που θεωρεί ότι από την αρχή το θέμα έχει τεθεί σε λάθος βάση και προτείνει λύσεις μέσω επιστολής.

Η επιστολή Βγενόπουλου
Σύμφωνα με πληροφορίες με την άποψη του Βγενόπουλου φέρεται να συμφωνεί και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νίκος Πατέρας και αν η ΓΗΠΕΛ συμμεριστεί την άποψη των δύο τότε αναμένεται να σκληρήνει τη στάση της στο θέμα του γηπέδου.

Αντίθετα ο Δήμος Αθηναίων, όπως άλλωστε αναμενόταν. στήριξε την πρόταση του υπουργείου περιβάλλοντος ενέργειας και κλιματικής αλλαγής, κατά πλειοψηφία στο διοικητικό του συμβούλιο.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε